Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

Beide kanten vorige revisie Vorige revisie
Volgende revisie
Vorige revisie
start [2010/07/06 18:14]
hans
start [2011/06/11 13:30] (huidige)
Regel 16: Regel 16:
  
 ===Waarom krijg ik soms een foutmelding als ik een https site bezoek=== ===Waarom krijg ik soms een foutmelding als ik een https site bezoek===
-Iedere browser wordt geleverd met daarin een aantal "​trusted ​certificates". Dit zijn digitale certificaten,​ die uitgegeven zijn door een zogeheten "​CA"​ (Certificatie Authoriteit),​ dat is een instantie die ten doel heeft om digitale certificaten uit te geven.+Iedere browser wordt geleverd met daarin een aantal "​trusted ​certificate authorities". Dit zijn digitale certificaten,​ die uitgegeven zijn door een zogeheten "​CA"​ (Certificatie Authoriteit),​ dat is een instantie die ten doel heeft om digitale certificaten uit te geven.
 Nu zijn er veel meer CA's dan de CA's die in je browser aanwezig zijn! Als je tijdens het browsen terecht komt op een https site, met een certificaat dat is uitgegeven door een instantie die niet bekend is, dan zal de browser je daar d.m.v. een stevige foutmelding op proberen te wijzen. Nu zijn er veel meer CA's dan de CA's die in je browser aanwezig zijn! Als je tijdens het browsen terecht komt op een https site, met een certificaat dat is uitgegeven door een instantie die niet bekend is, dan zal de browser je daar d.m.v. een stevige foutmelding op proberen te wijzen.
  
 CAcert.org is zo'n CA, waarvan het root-certificaat op dit moment nog niet in de browser wordt meegeleverd. CAcert.org is zo'n CA, waarvan het root-certificaat op dit moment nog niet in de browser wordt meegeleverd.
-Deze wiki is er op gericht om je te helpen om beter om te gaan met een CAcert certificaat.+ 
 +__Deze ​wiki is er op gericht om je te helpen om beter om te gaan met een CAcert certificaat.__
  
 {{:​probleem-beveiligingscertificaat.jpg|}} {{:​probleem-beveiligingscertificaat.jpg|}}
 
start.txt · Laatst gewijzigd: 2011/06/11 13:30 (Externe bewerking)
[unknown button type]
 
Tenzij anders vermeld valt de inhoud van deze wiki onder de volgende licentie: CC Attribution-Noncommercial-Share Alike 4.0 International
Recent changes RSS feed Donate Powered by PHP Valid XHTML 1.0 Valid CSS Driven by DokuWiki